آنفلوانزا در بیماران دیابتی با درصد شیوع بیشتر و خطر بروز عوارض بیشتری همراه است.
افراد مبتلا به دیابت (نوع 1، نوع 2 یا دیابت حاملگی)، در معرض خطر عوارض جدی آنفلوانزا هستند که می تواند منجر به بستری شدن در بیمارستان و حتی گاهی مرگ شود. دیابت توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. این امر سبب می شود که افراد دیابتی دچار عوارض جدی آنفلوانزا شوند.
مطالعه ای بر روی بیش از 100,000 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2، نشان داده است که واکسیناسیون آنفلوانزا احتمال بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر ناشی از ابتلا به آنفلوانزا را تا 15 الی 30 درصد در دو فصل مختلف آنفلوانزا کاهش داده است.
بنابراین بهترین راه پیشگیری از آنفلوانزا در کنار رعایت نکات بهداشتی، تزریق سالانه واکسن است.
منبع : انجمن گابریک
مشاوره موفق
اعضا
همایش ها
درمان کامل شده
شاید متوجه شوید زیاد ادرار می کنید، منظور این است که به بیشتر از حد معمول ادرار می کنید. در چنین شرایطی احتمال دارد که این تکرر ادرار نشانه اولیه….
بیشتر بخوانیدگیاه کارلا (Bitter Melon) که با نام خربزه تلخ نیز شناخته میشود، یکی از گیاهان نامدار در تاریخ طب سنتی است که اثرات ثابتشده بسیاری دارد. به گزارش انجمن دیابت….
بیشتر بخوانیدواکسن BCG از لحاظ تاریخی برای محافظت در برابر سل استفاده میشود و از زمان معرفی آن در سال 1921 فراگیرترین واکسن توصیه شده در تاریخ پزشکی است. واکسن BCG….
بیشتر بخوانید
خدمات کلینیک شما عالی است
حسین حسینی
من خیلی از خدمات کلینیک شما راضی بودم. ممنون
علیرضا احمدی